Borås - Göteborg

Dagens etapp: Borås - GÖTEBORG.

Hej!

Nu sitter vi, Jasmin och Maria Ahola, inne på ett mysigt fik i Hindås i väntat på våran hjälte Peter Westholm som har hjälpt oss att putta båten nu under sista sträckan då vi alla är ordentligt slitna. Eftermiddagsgänget har nu tagit över båten efter lunch och springer vidare mot vårt mål - Göteborg. Om bara några timmar springer hela gänget upp längs avenyn med flaggan i topp. Bergsprängaren är laddad med nya batterier och alla är trots krämpor och sömnbrist överlyckliga. Film utlovas!


Jasmin och Maria vill ta tillfället i akt att tacka alla elever som hjälpt oss att genomföra Båtdraget 2010. Vi är så glada över att ha fått uppleva detta äventyr med världens bästa människor! Vi vill också tacka lärarna Mikael Yvling, Magnus Norrby, Peter Moberg, Peter Westholm och framförallt Thomas Lejdemalm för det enorma stöd vi fått. Framförallt vill vi framföra vårt hjärtligaste tack till alla de sponsorer och privatpersoner som skänkt pengar och hjälpt oss att nå vårt mål! En redovisning av insamlingsbelopp kommer att publiceras här.

SNART ÄR VI I MÅÅÅÅÅÅÅL!


Kommentarer
Postat av: Familjen Andersson

GRATTIS!! Va ni har varit duktiga !! För er som är intresserade att lyssna på radion så tror jag att dom kommer att sända i morgon kl 0745 på radio Stockholm direkt !Och Maria Hammargren , Stora Grattis kramar från oss till dig på din 18 Årsdag!!!

2010-05-27 @ 20:36:36
Postat av: Susanne

Ni är fantastiskt duktiga! Vilken bedrift!

2010-05-27 @ 23:09:24
Postat av: Alexndra Lundqvist

Det här var helt galet nice, en grym vecka!! Känslan när båten förstördes i minimala bitar efter en tuff vecka var underbart...

Bra gjort Maria och Jasmin :)

2010-05-28 @ 16:32:54
Postat av: S

När kommer bilder och film? =)

2010-05-30 @ 01:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0