Borås!

Hej hej!
Nu är vi i Borås efter en dag av mycket svett. Dagen började med en liten felkörning på 1,5 mil vilket gjorde att vi kom efter vi vårat schema för dagen. Samlargruppen har varit i Jönköping och Borås och samlat en del. Det har varit en del skador i löparteamen tyvärr, tur bara att det är en dag kvar och inte överdrivet långt att springa. För imorgon kommer vi in i slutmålet GÖTEBORG! Efter en vecka fullt av skratt, svett, kurrande magar, snarkningar samt mycket hårt golv att sova på! Helt underbart!

I Jönköping spenderade vi natten på en gymnasieskola och till allas glädje fick vi serverad frulle från Selecta och lokalerna städade av personalen på skolan. Tror aldrig frukosten varit så god som då. På vägen då första löpargruppen byttes av med andra fick vi alla strumpor av en man och igår i Gränna fick vi polkagrisar. Denna natt sover vi i ännu en gymnasieskola, tror dock att vi måste äta våran älskade havregrynsgröt och städa själva.

Alla är ganska trötta men taggade att springa in i Göteborg nu!
Snart dags att sova natti natti / Hanna Wrangbäck och Maria Ahola.

Kommentarer
Postat av: Anna å Anders Ågren

Ni är helt fantastiska !!!Förstår att era kroppar är slitna nu men ett gott humör brukar hjälpa så lycka till nu sista dagen !! Sen är ni VÄLKOMNA hem där jag hoppas att ni alla blir lite extra ompysslade för det är ni värda!! KRAM på er alla

2010-05-27 @ 07:09:44
Postat av: malin

det går ju bra nui

2010-05-27 @ 10:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0