Norrköping till Mjölby

Dagens etapp: Norrköping till Mjölby!

Godkväll!

Vi har nu äntligen landat i Mjölby vilket betyder att vi i princip har sprungit halva sträckan ner till Göteborg! Humöret är fortfarande på topp och alla peppar varandra!

Idag har vi sprungit ca sju mil medan resterande personer i gänget samlade in pengar i Linköping. Bössorna blev snabbt proppfulla! Viggo var överlägsen vinnare i vår insamlingstävling idag, vilken charmknutte!



Löpargrupperna sprang otroligt snabbt idag trots att framdäcket exploderade i början av första etappen. Tur att vi har våra två "Mulle-Meckare" Yvling och Emil med oss! Vi har fått besök av både radio, tidning och polis idag - ingen kan undgå vårat skepp!


Inatt sover vi på en fritidsgård och flertalet av oss har redan somnat innan de hunnit krypa ned i sovsäckarna, lite trötta av dans&musik-partyt vi hade igårkväll blev vi allt. 

Imorgon väntar en låååång sträcka mellan Mjölby och Jönköping på oss så det börjar bli dags att sova innan vi återigen väcks av Yvlings minst sagt högljudda och chockartade marschmusik klockan 05.30



SOVGOTT FRÅN ALLA BÅTDRAGARE! 



 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är våra idoler! Kämpa - ni vinner!!!

Kram / Ulrika Berendt & Co

2010-05-24 @ 23:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0